Det går även att hyra vattenlimousinerna hela dagar i samband med mässor eller festivaler. I augusti 2012 körde vi tio dagar för Riksbyggen i samband med bomässan i Sundbyberg.

Riksbyggen har utvecklat en marin levande stadsdel nära vatten, grönska och stad vid Bällsta å i Sundbyberg. Det nya bostadsområdet heter Sundbyberg Strand och visades upp i samband med boutställningen Annedal2012. Så här säger Malin Bergman, Riksbyggens projektledare för bomässan i Annedal:

  Vi anlitade Ekocharter för att kunna erbjuda en skön båttur på Bällsta å i stället för att gå mellan Sundbyberg Strand och Annedal. Det var oerhört populärt att åka av flera skäl; man fick se Sundbyberg från vattnet och det var skönt att vila trötta mässfötter. Men framför allt upplevde många båtåkare en nära meditativ känsla när båtarna gled fram på vattnet helt ljudlöst. Som extra bonus dök ibland sångare från Folkoperan upp och sjöng en aria. Vi är mycket nöjda med samarbetet med Ekocharter och deras trevliga och säkra båtförare.

Lordag1-3184