Alexandra Charles döper eldrivna vattenlimousinen Elsa

I lördags under strålande sol döpte Alexandra Charles Stockholms nya vattenlimousiner Elsa och Elma. Nedanför Kastellets vajande fana och med Gröna Lunds tjutande berg- och dalbaneåkare i bakgrunden gick startskottet för rederiet Ekocharter Vattenlimousin.

De tankar vi hade för ett år sedan när Ekocharter bildades var att att man inte ska behöva dra ner på lyx och njutning i samband med den nödvändiga anpassningen mot en grön omställning. Vi känner oss väldigt stolta över att vi nu äntligen är i hamn. Våra eldrivna vattenlimousiner Elsa och Elma har idag blivit döpta och de är nu redo för många mänskliga möten i Stockholms skärgård.

I Stockholms ständiga brus tror vi att våra fartyg med deras ljudlösa framfart kan tillföra det många saknar. Vi ser framför oss ett inspirerande konferensrum i en intim atmosfär. Samtidigt kan få låta sig inspireras av den naturupplevelse Stockholms Skärgård erbjuder.

Nu är vi ett steg närmare vår vision att inspirera och bidra till en grön omställning genom att erbjuda eldrivna möten till sjöss.

Tagged with →